29 Nisan 2012 Pazar

Termik Santral!Eee şimdi kim utansın ?



Dumansız Hava Sahası !!!

Evet evet, en büyük çılgın projelerden biri de bu saha. Boydan boya yemyeşil çimlerle döşenmiş içinde at koşturulacası saha ! Kör olasıcalar bir sigara dumanına taktılar da dumansız hava sahası diye bize kakaladılar.
İşte bu çılgın kafalılar şimdi de Aliağa'ya " Termik Santral " yapılmasına göz yumuyor.

Ey yöneticiler ve yönetmenler! İşletmeleriniz ve işlettikleriniz adına size soruyorum;
- Ya sen olsaydın bu şehirlerde yaşayan ?
- Ya senin çocuğun olsaydı damarlarında kanser hücresi taşıyan ?

AMA SEN ; SEN MİLYON DOLARLARI, ENERJİ KAYNAKLARININ VERİMLİ KULLANMASINI DÜŞÜNEN VE BİZİM İÇİN BÜYÜK ADIMLAR ATANSIN ...

Eee şimdi kim utansın ?

"İzmirli sadece zeybek oynarken diz çöker" diyenlere sesleniyorum. İzmir'e diz çöktürülüyor. Neredesiniz. İzmir'in kuzey aksında kirli oyunlar oynanıyor. Bütün İzmir tehdit altında. Bugün engel olmazsak.Yarın kaçacak delik arayacağız" İfadelerini kullandı.


Benden bu kadar; daha fazlası terbiyemi bozar.

2 yorum:

  1. Bir buçuk sene kadar kaldım Aliağa'da. Maalesef Tüpraş ve Petkim'den muzdarip bir doğal bir bağışıklık var bu tarz projelere. Oluşacak zararı anlatmakta güçlük çekiyorsun bölge halkına. Ama daha evvel 2 santral projesini iptal ettirebilmiş bilinçli bir kesim de var. Bu kez karşı taraf Türkiye'nin 2'nci büyük şirketi Petkim, umarım yine iptal olur.

    YanıtlaSil
  2. Evet, kapitalizmin ve dört gözle takip ettiğimiz teknoloji dünyasının başımıza açtığı işler çok fazla.
    Diliyorum insanlar sadece o yöre halkının değil başkalarının da bu projelerden ağzı yanacağını anlarlar. Özellikle de o santrali dikecek olan boyu posu devrilesiceler

    YanıtlaSil